Таропрогноз на 20 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в неділю

Читать на русском
Автор

Постарайтеся знайти час побути наодинці із самим собою

Неділю, 20 жовтня, багатьом варто провести наодинці зі своїми думками. Комусь вкрай необхідний відпочинок після напруженого етапу в житті, а комусь доведеться подумати про розв'язання проблеми, що повернулася.

Карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа", радять відпочити від гаджетів та слухати своє серце 20 жовтня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо – Четвірка мечів, Суд, перевернуте Колесо Фортуни /telegraf.com.ua

Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібен перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. В цей день вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Перевернуте Колесо удачі

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладені старання.

Раніше "Телеграф" розповідав про знаки Зодіаку, які з великою ймовірністю залишаться самотнім у 2025 році. Але їм не варто через це засмучуватись, бо зірки приготували інші сюрпризи.