У Близнюків — радість та затишок, а Терезам знадобиться відпочинок: гороскоп Таро на 14 жовтня 2024

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 жовтня 2024, 21:28

Перший день тижня буде легким і приємним

Для багатьох знаків Зодіаку тиждень розпочнеться з добрих звісток та сприятливих життєвих змін. Докладені у понеділок зусилля не пройдуть даремно. Утім, у деяких можуть виникнути тимчасові проблеми. У понеділок не завадить знайти час для того, щоб відпочити та прийти до тями.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на чотирнадцятий день жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — Вісімка пентаклей

Це карта самопізнання та саморозвитку. Якщо діяти правильно, у майбутньому старання окупляться матеріальними благами. Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково дадуть відчутний результат.

Телець — Паж кубків

Ця карта обіцяє нові емоції та враження. Можливо, у Вас буде приємна зустріч чи надійдуть хороші новини. Не соромтеся пробувати нове, бути романтичним і ризикованим, — успіх на Вашому боці.

Близнюки — Шістка кубків

Ще одна назва цієї карти — Владика насолод, — і вона обіцяє вам радість, гармонію, веселощі та домашній затишок.

Рак — Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то в понеділок це може хоч трохи, але змінитись.

Лев — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Діва — перевернута Сімка мечів

У звичайному положенні ця карта нестабільних зусиль, проте перевернутою вона каже, що найближчим часом ситуація врівноважиться. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Терези — перевернута Десятка кубків

Скоро ви можете відчути, що все падає з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього і дайте зібратися собі з силами.

Скорпіон — Мир

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що Ви зможете наблизитись до матеріального та сімейного щастя. Також це буде гарний день для подорожей.

Стрілець — перевернута П’ятірка пентаклей

У цьому положенні карта вказує, що у понеділок у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, саме в цей день, можливо, почнете одужувати.

Козоріг — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь зі сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша друга половинка може дістатися іншому.

Водолій — Король кубків

Це напрочуд хороша карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість, — насолоджуйтеся цим днем, такі зараз рідко кому випадають. Також є шанс, що сьогодні Ви зустрінете когось особливого.

Риби — Шістка пентаклей

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.