Таропрогноз на 14 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в понеділок

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 14 жовтня
Прогноз Таро на 14 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День обіцяє бути непоганим

Перший день нового тижня обіцяє для деяких бути вдалим у фінансовому плані. Особливо це торкнеться тих, хто добре попрацював. Інші у цей день будуть перебувати у романтичному настрої. Якщо у понеділок і станеться щось погане, то це переживеться без серйозних наслідків.

Принаймні так обіцяють карти Таро, які випали в розкладі від "Телеграфа" на 14 жовтня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Ворожіння на таро онлайн — розклад карта дня на 14 жовтня
Зліва направо — перевернута Трійка мечів, Королева пентаклей, Лицар кубків

Перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Королева пентаклей

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас понеділок, 14 жовтня. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для власного добробуту та щастя своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Лицар кубків

Цей лицар обіцяє романтичний настрій. Присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. Цього дня стосунки з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.

Раніше "Телеграф" розповідав, кому слід бути обережними в період з 13 по 19 жовтня. Для представників трьох знаків Зодіаку буде важкий тиждень.