Таропрогноз на 14 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в понеділок

Читати російською
Автор

День обіцяє бути непоганим

Перший день нового тижня обіцяє для деяких бути вдалим у фінансовому плані. Особливо це торкнеться тих, хто добре попрацював. Інші у цей день будуть перебувати у романтичному настрої. Якщо у понеділок і станеться щось погане, то це переживеться без серйозних наслідків.

Принаймні так обіцяють карти Таро, які випали в розкладі від "Телеграфа" на 14 жовтня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Трійка мечів, Королева пентаклей, Лицар кубків /telegraf.com.ua

Перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Королева пентаклей

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас понеділок, 14 жовтня. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для власного добробуту та щастя своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Лицар кубків

Цей лицар обіцяє романтичний настрій. Присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. Цього дня стосунки з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.

Раніше "Телеграф" розповідав, кому слід бути обережними в період з 13 по 19 жовтня. Для представників трьох знаків Зодіаку буде важкий тиждень.