З іменинами, Денисе! Красиві картинки та листівки до Дня ангела

Читать на русском
Автор
Картинки з Днем ангела Дениса
Картинки з Днем ангела Дениса. Фото Колаж "Телеграфу"

Сьогодні — свято у Денисів

У четвер, 3 жовтня, в Україні відзначають свої іменини чоловіки, на ім'я Денис. За новоюліанським календарем тепер всі Дні ангела відзначають на 13 днів швидше.

Ім'я Денис виникло у Давній Греції. Воно походить від імені Діонісій, що перекладається на українську як "присвячений Діонісу". Діонісом називали давньогрецького бога виноробства та покровителя землеробства.

Спершу чоловіче ймення Діонісій поширилося серед вірян, а згодом його спростили до форми "Денис". Тоді ім'я активно почали використовувати всі верстви населення. Зараз воно є популярним в різних країнах світу.

Дениси з самого дитинства активно пізнають цей світ і проявляються у ньому. Вони швидко знаходять себе й ставлять чіткі цілі. Перед досягненням свого їх нічого не зупинить, бо вони розуміють, навіщо їм це. Водночас чоловіки, на ім'я Денис легко знаходять спільну мову з іншими та почувають себе комфортно в будь-якому колективі. Їм характерне креативне мислення та висока стресостійкість у непростих ситуаціях.

3 жовтня Дениси святкують День ангела, тож "Телеграф" зібрав тематичні картинки до свята. Надсилайте рідним, друзям і знайомим, на ім'я Денис, красиві привітання у листівках.

Денисе, з іменинами!
Картинка з іменинами Дениса
Вітаємо Дениса з Днем ангела
Картинка з іменинами Денисам
Гарне привітання Денисам
Листівка Денисам

Раніше "Телеграф" писав про головні релігійні свята в жовтні 2024 року. Ми зібрали їх в одному календарі, щоб вам було комфортно орієнтуватися.