Щасливого Рош га-Шана! Найкращі вітання та листівки з єврейським Новим роком

Читать на русском
Автор
Зі святом Рош га-Шана 2024 — яскраві листівки та привітання
Зі святом Рош га-Шана 2024 — яскраві листівки та привітання. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Рош га-Шана — це час для роздумів, покаяння та оновлення

У середу ввечері, 2 жовтня, євреї розпочинають святкування Нового року. Щороку на Рош га-Шана в Умань з’їжджаються тисячі хасидів. Це свято духовного оновлення, яке закликає до роздумів про минулий рік та звернення до Бога з надіями на майбутнє.

Рош га-Шана — це не лише початок єврейського нового року, а й одне з найзначніших свят у єврейській традиції. Він починається першого дня місяця Тішрей і триває два дні. У цей період віряни проводять багато часу у молитвах та роздумах, слухаючи звуки шофара, що символізує заклик до покаяння.

Згідно з традицією, Рош га-Шана також вважається днем суду, коли Бог оцінює вчинки людей за минулий рік та приймає рішення про їхню долю у новому році. Цього дня заведено їсти солодкі страви, наприклад яблука з медом, що символізує бажання мати солодкий та успішний рік.

"Телеграф" з цієї нагоди підготував добірку привітань та яскравих листівок. Надішліть їх знайомим або близьким і побажайте всього найсвітлішого! Щасливого Рош га-Шана!

Свято Рош га-Шана
Зі святом Рош га-Шана 2024!

З настанням нового циклу, з настанням Рош га-Шана, хай ми всі будемо вписані в Книгу життя! Сьогодні не просто дата, не просто ще один і ще одне свято, сьогодні ту мить, коли ми прощаємося зі старими і переходимо до нового. Нехай же наші життя сяють щастям і радістю.

Привітання з еврейським Новим роком
Листівки та привітання з Рош га-Шана

З єврейським Новим роком! Це свято завжди приносить нові надії та дарує радість, нехай Ваш будинок буде наповнений спокоєм, життєрадісними людьми та найпозитивнішою енергетикою!

Зі святом Рош га-Шана 2024!
Вітаю з єврейським Новим роком

Зі святом Рош га-Шана. Нехай ріг шофара протрубить про новий світанок, про нові мрії, про нові надії. Нехай усі гріхи та дурні думки залишаться у минулому. Нехай попереду чекають лише радість та добрі справи. Від щирого серця бажаю багатого здоров'я, багатого внутрішнього світу, багатого двору та багатого щастя душі.

Як привітати з Рош га-Шана
Щасливого Рош га-Шана!

Вітаю з великим святом. Бажаю, щоб кожен відпустив і залишив все погане і увійшов в новий цикл тільки з добром і честю в серце. Бажаю веселого святкування, смачних страв, солодких і приємних, як мед, зустрічей з рідними і близькими людьми. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, любов і достаток.

Нагадаємо, що у жовтні 2024 року багато державних та церковних свят. Раніше "Телеграф" розповідав, коли у другому місяці осені відзначається День вчителя в Україні та єврейський Новий рік — Рош га-Шана.