Левам пощастить, а Водоліям терміново потрібен відпочинок: гороскоп Таро на 3 жовтня 2024

Читати російською
Автор

День може стати успішним

3 жовтня для представників знаків Зодіаку відкриються унікальні можливості та виклики. Цей день обіцяє зміни та важливі моменти, які допоможуть поглянути на світ та себе по-новому. Деякі знаки мають протистояти старим підвалинам і знаходити нові шляхи, іншим же – зберігати баланс і мудро розпоряджатися ресурсами. Важливо не боятися змін, бути уважними до оточуючих та до власних дій, дослухаючись інтуїції.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на третій день жовтня. Дізнайтесь, чого очікувати саме Вам.

Овен — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Телець — Трійка пентаклей

Ця карта називається ще Владикою матеріальних праць. У Вас може добре йти робота та професійне зростання, може прийти визнання або статися підвищення. Може виникнути можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Близнюки — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Рак — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що невдовзі Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні цього дня. Хтось у Вашому оточенні може бути не тим, за кого себе видає.

Лев — Король жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка обіцяє, що удача посміхнеться Вам, якщо Ви докладете зусиль для отримання бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Діва — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Терези — Королева пентаклей

Ця карта вказує на день, коли важливо виявити турботу про себе та своїх близьких, приділити увагу домашнім справам, фінансовим питанням та створити затишний, комфортний простір навколо себе. Вона нагадує про важливість здорового глузду та практичного підходу до всіх питань. Цей день може принести вам почуття задоволення від повсякденних справ, особливо якщо ви вирішите присвятити час турботі про свій будинок, сім’ю або сад. Приділіть увагу своєму здоров’ю та фізичному стану, а також знайдіть баланс між роботою та відпочинком. Не виключено, що цього дня Ви будете призначені на вищу посаду або отримаєте подяку від керівництва.

Скорпіон — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Стрілець — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Козоріг — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Водолій — Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібний перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Риби — Туз пентаклей

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що Ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє Вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.