Постійно наступають на ті самі граблі: які знаки Зодіаку не вчаться на своїх помилках

Читать на русском
Автор
Вони припускаються одних і тих же помилок
Вони припускаються одних і тих же помилок. Фото ru.freepik.com

Цих знаків Зодіаку життя нічого не вчить

Деякі знаки Зодіаку розуміються на успіху — вони нікуди не поспішають і завжди домагаються своїх цілей. У той самий час деякі інші імпульсивні, емоційні і засвоюють уроки, які підносити їм життя.

Ці представники гороскопу не можуть адаптуватися до обставин і приймати зважені рішення в потрібний момент. Про кого йдеться — розповідають на порталі "Mix News".

Хто за знаком Зодіаку не вчиться на своїх помилках

Стрілець

Стрільці — невиправні оптимісти та любителі пригод, проте часом вони виявляють неймовірну впертість, коли доля намагається піднести їм свої уроки. Для них життя — це як розважальний парк, де будь-які промахи сприймаються лише як тимчасові труднощі на шляху до чергового захоплюючого атракціону. Вони щиро вірять, що успіх завжди на їхньому боці, навіть якщо Всесвіт натякає: "Гей, це не для тебе". Але Стрільці таких сигналів просто не сприймають. Вони продовжують йти вперед, не звертаючи уваги на попередження, і з упевненістю, що наступного разу все обов’язково складеться вдальше — чому б і ні?

Близнюки

Близнюки — майстри у повторенні своїх помилок. Їхній розум завжди на високій швидкості, і часто відбувається так, що стрімкий потік думок веде їх у колишні пастки ще до того, як вони встигають усвідомити це. Проте їхня природна гнучкість і чарівність допомагають навіть найневдаліші ситуації перетворити на виграшні. Може вони вже двічі забули про день народження свого партнера? Не біда, адже втретє вони "точно" запам’ятають... чи, можливо, знову ні. Але це не трагедія, тому що Близнюки – справжні майстри імпровізації і завжди знаходять спосіб викрутитися з усмішкою.

Раніше "Телеграф" розповідав про три знаки Зодіаку, які мають сильну інтуїцію. Також вони дуже добре знаються на людях.