Зі святом Рош ха-Шана! Гарні листівки для привітання з єврейським новим роком

Читати російською
Автор

Зібрали для вас красиві картинки

Єврейський Новий рік, або Рош ха-Шана, — це одне з найбільш значущих свят у юдейському календарі. Це свято символізує початок нового року і є часом для духовного самоаналізу, примирення та звернення до Бога.

Привітання з Рош ха-Шана зазвичай включають побажання миру, радості та добробуту. Одне з найпоширеніших традиційних привітань звучить так: "Шана това уметука", що означає "Доброго і солодкого року". Євреї бажають одне одному солодкого життя в наступаючому році, наповненого благословеннями, здоров’ям і щастям.

Єврейський Новий рік відзначається в перший і другий дні місяця тішрей за єврейським місячно-сонячним календарем. Це свято не має фіксованої дати у григоріанському календарі, оскільки кожного року єврейські свята зміщуються. У 2024 році Рош ха-Шана припадає на 2 жовтня ввечері і триває два дні.

Обов’язково привітайте близьких, які святкують Рош ха-Шана і побажайте їм усього найкращого. "Телеграф" зібрав для вас привітання у барвистих картинках та листівках, щоб ви могли надіслати їх рідним.

https://apostrophe.ua/
glavred.net
glavred.net
glavred.net

Раніше "Телеграф" ділився привітаннями у листівках із початком жовтня. Ми зібрали для вас найкрасивіші картинки.