Привіт, жовтень! Дуже красиві та теплі побажання у листівках для близьких

Читать на русском
Автор
Привіт, жовтень 2024!
Привіт, жовтень 2024!. Фото Телеграф

Привітайте своїх рідних та друзів із приходом "золотого місяця"

З приходом жовтня українці можуть не порадіти відчутному погодному похолоданню. І навіть якщо ми зустрічаємо цей осінній місяць з певною тривогою через війну, все ж таки є можливість трохи підняти собі настрій цього особливого дня.

1 жовтня ознаменовано безліччю значних свят. Серед них — церковне свято Покрова Пресвятої Богородиці (зміна дати відбулася через перехід християнами східного обряду на новоюліанський календар), а також День захисників та захисниць України, День українського козацтва та День ветерана. Крім того, 1 жовтня відзначається професійне свято – День вчителя.

"Телеграф" пропонує читачам обрати гарну листівку на честь Першого жовтня, безумовно, — наймальовничішого місяця осені! Привітайте своїх рідних, друзів та знайомих із цією датою, використовуючи будь-які соціальні мережі чи месенджери.

З Першим Жовтня 2024: листівки та картинки

листівка привіт жовтень мир і спокій
листівка привіт жовтень
картинка привіт жовтень
листівка привітання жовтень привіт
привіт жовтень будь мирним теплим і сонячним
листівка Hello October

Нагадаємо, що у жовтні 2024 року багато державних та церковних свят. Раніше "Телеграф" розповідав, коли у другому місяці осені відзначається День вчителя в Україні та єврейський Новий рік — Рош ха-Шана.