Близнюків можуть обдурити, а Водолії отримають винагороду за роботу: гороскоп Таро на 2 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, чого чекати 2 жовтня
Гороскоп Таро, чого чекати 2 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють насичений день

2 жовтня обіцяє стати днем змін та випробувань для багатьох знаків зодіаку. Дехто має зіткнутися з труднощами та несподіваними перешкодами, які вимагатимуть уваги та рішучості. Для одних знаків цей час відмовитися від старого, але не варто боятися – на зміну цьому прийде щось найкраще. Інші можуть зіткнутися з обманом або ілюзіями, а хтось буде винагороджений за свою працю і набуде гармонії. Головне – бути уважними, прислухатися до внутрішнього голосу та приймати зміни, які дасть цей день.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на другий день жовтня. Дізнайтеся, чого очікувати і як найкраще підготуватися до цього.

Овен — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.

Телець — Шістка мечів

Ця карта обіцяє швидкі зміни на краще, вказує на те, що ви залишите позаду старі проблеми й знайдете спокій. Слухайте свій голос.

Близнюки — Сімка мечів

Ця карта попереджає, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте в середу наївності та зайвої довіри і краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Рак — Вісімка кубків

Друга назва цієї карти – Владика відмови від успіху. Можливо, Вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, адже це означає, що незабаром у Ваше життя прийде щось краще.

Лев — перевернене Колесо Фортуни

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладні старання.

Діва — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного в середу буде складно, Ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Терези — Дев’ятка пентаклів

Найближчим часом ви можете отримати винагороду за свою працю, і удача буде на вашому боці, а тому не бійтеся ризикувати і починати щось нове.

Скорпіон — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Стрілець — Смерть

Не бійтеся, насправді, ця карта не має нічого спільного зі смертю в буквальному розумінні цього слова. Вона обіцяє вам "смерть" чогось, що вам більше не потрібно, кінець старого етапу та оновлення.

Козоріг — Королева пентаклей

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас середа. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для свого добробуту та щастя своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Водолій — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме в середу виповниться Ваше давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Не виключено, що цього дня ви отримаєте хорошу пораду від старшої чи впливової людини.

Риби — Вежа

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом у Ваше життя можуть прийти зміни. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.