Терези можуть зайнятися новою справою, а Козерогам треба відпустити старе: гороскоп Таро на 30 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 30 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 30 вересня

Яким буде останній день вересня

Останній день вересня буде наповнений суперечливими енергіями. Для одних це час звільнення від негативу та пошуку нових можливостей, для інших – період випробувань та переосмислення старих підходів. У понеділок постарайтеся не втратити довіру до себе та знайти баланс у будь-яких ситуаціях. Будьте готові до змін і не бійтеся вийти за звичні рамки.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на тридцятий день вересня. Дізнайтеся, чого очікувати і як найкраще підготуватися до наступного дня.

Овен — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь зі сфер життя.

Телець — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Близнюки — Сімка жезлів

На карті намальований юнак, який сміливо виступає із жезлом проти шести інших жезлів. Може здатися, що битва нерівна, але наш боєць впевнений у собі і займає вигіднішу позицію, а значить може досягти успіху.

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь зі сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Рак — перевернута Вісімка пентаклей

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але потім розчарувалися у справі й втратили бажання рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете прогаяти хороші можливості.

Лев — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Діва — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Терези — Король пентаклей

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Скорпіон – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути й з собою не в ладі, і з іншими раді створити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Стрілець – перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернена Башта вказує на те, що Ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Козоріг — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Водолій — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси і не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Риби — перевернута Трійка кубків

Успіх може бути не на Вашому боці, якась задумана подія може завершитися не так, як Ви б того хотіли. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними та уникайте надмірностей у будь-чому.