Готуйте гаманці: цим трьом знакам Китайського гороскопу пощастить із грошима на початку жовтня

Читать на русском
Автор
Гороскоп на 30 вересня — 6 жовтня Новина оновлена 29 вересня 2024, 11:22
Гороскоп на 30 вересня — 6 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтесь, кому пощастить з роботою та фінансами

Перший тиждень жовтня обіцяє бути щедрим на фінансові успіхи для деяких знаків Китайського гороскопу. Якщо ви народжені під знаком Кози, Змії або Кролика – приготуйтеся до грошових несподіванок та приємних можливостей.

При цьому важливо не тільки залучити удачу, але й вміло скористатися її дарами. У гороскопі від Your tango розказано, як саме кожному із цих знаків пощастить із грошима.

Коза

Для Кози цей тиждень буде справжнім золотим часом у сфері фінансів. Зірки радять вам активно підтримувати позитивну енергію за допомогою медитацій, практик очищення простору та добрих думок.

Найбільші здобутки очікуються у кар’єрі. Можливо, на роботі на вас чекає приємне просування або нові перспективи у вигляді вигідних пропозицій. Ви також можете отримати приємні бонуси: чи то підвищення зарплати, премія або визнання ваших заслуг. Для тих, хто займається власним бізнесом є шанс укласти прибутковий контракт або залучити нових клієнтів.

Жовтий і золотий — ваші кольори цього тижня. Носіть ці відтінки або прикрашайте свій робочий простір, щоб посилити фінансовий потік. Також використовуйте цитрусові, такі як лимони або лайми – вони принесуть удачу, особливо якщо ваша робота пов’язана з кулінарією чи харчовою індустрією.

Змія

Цей тиждень подарує фінансові можливості, якщо ви будете помірковані та рішучі. Спокій та усвідомленість допоможуть уникнути зайвих витрат і знайти шляхи для вигідних угод. Головне — не дозволяти тиску оточуючих збити вас зі шляху.

На початку жовтня особливо пощастить Зміям, які працюють у будівельній галузі. Ваша робота буде гідно оцінена, і на вас чекають як фінансові бонуси, так і нові перспективи.

Сімейні конфлікти, особливо зі свекрухою чи іншими родичами, можуть негативно позначитися на фінансовій енергії. Намагайтеся уникати розбіжностей або знайдіть способи примирення.

Червоний – ваш колір цього тижня. Це не звичайний червоний, а саме той відтінок, який використовують для традиційних китайських конвертів із грошима. Носіть аксесуари цього кольору або поставте талісман у будинку — це приверне грошовий потік.

Кролик

Для Кролика фінансовий успіх першого тижня жовтня залежатиме від уміння довіряти власній інтуїції. Не діліться своїми планами та цілями з оточуючими, оскільки це може послабити вашу удачу. Натомість дійте тихо та впевнено.

Найбільша удача чекає на тих, хто працює у сфері викладання чи освіти. Можливо вам запропонують новий проєкт або додатковий заробіток, пов’язаний з навчанням. Також цей тиждень може принести нові ідеї та натхнення, які відкриють перед вами фінансові обрії.

Жовтий – ваш колір цього тижня. Використовуйте його в декорі або носіть із собою талісман на жовтому папері, який посилить ваше фінансове везіння.

Раніше "Телеграф" розповідав, які зі знаків китайського гороскопа зможуть упіймати удачу за хвіст у жовтні.