Легко забувають про борги: цим знакам краще не позичати грошей

Читать на русском
Автор
Хто забуває віддавати борг
Хто забуває віддавати борг. Фото freepik.com

Є 5 забудькуватих знаків

Займати гроші у друзів та близьких — це випробування не лише для бюджету, а й для стосунків. Іноді знаки Зодіаку мають такі риси характеру, які роблять повернення боргів для них нездійсненною місією.

Астрологи виділяють кілька знаків Зодіаку, які найбільше схильні до того, щоб забувати про борги.

Близнюки

Це справжні майстри забудькуватості, коли справа стосується фінансів. Вони можуть позичити у вас гроші, а потім через кілька тижнів навіть не згадати про це. Для Близнюків матеріальні питання — це щось другорядне, і вони легко можуть загубитися у своїх справах та ідеях. Їхня нерішучість і роздвоєність змушують їх відкладати повернення боргів на невизначений термін. Щоб захистити свої фінанси, не соромтеся нагадувати Близнюкам про борг.

Терези

Вони завжди прагнуть рівноваги, але коли справа стосується грошей, Терези можуть бути дуже скупі. Цей знак любить жити в комфорті й рідко готовий ділитися з оточуючими, вважаючи його фінансами в постійній небезпеці. Якщо Терези займають гроші, будьте готові до того, що вони почнуть знаходити безліч виправдань, чому не можуть їх повернути. Навіть якщо їхнє фінансове становище стабільне, вони можуть розглядати свої заощадження як недостатні, і це буде причиною затримки із поверненням боргів.

Стрілець

Для Стрільця гроші — це засіб для досягнення цілей, а не щось, за чим варто особливо стежити. Вони прагнуть нових горизонтів і пригод, і питання повернення боргів здається їм несуттєвим. Стрільці не свідомо уникають виплат, просто вони живуть з таким розмахом, що можуть легко забути про борг. Їм потрібно нагадувати про борги.

Водолій

Це вічні експериментатори та мислителі, для яких матеріальні блага знаходяться на останньому місці. Вони можуть позичити гроші навіть у малознайомих людей, і це не тому, що вони потребують, а тому, що не бачать нічого поганого в цьому. Але коли приходить час повертати борги, Водолії починають виявляти дивовижну байдужість. Вони впевнені, що світ їх зрозуміє та пробачить. Найкраще просто уникати фінансових угод із цим знаком.

Риби

Вони живуть у світі мрій і часто не помічають, як витрачають гроші. Риби люблять оточувати себе гарними речами, подорожувати та насолоджуватися життям, але все це призводить до фінансових проблем. Представники цього знака часто опиняються в ситуації, коли їм нема чим платити за рахунками, тому вони звертаються до друзів та родичів з проханням позичити гроші. Однак повернути їх можуть забути, особливо якщо почнуть витрачати щось нове. Особиста чарівність допомагає їм зайняти ще більше, але повернути вже складніше. Найкраще знати, що гроші, позичені Рибам, можуть до вас не повернутися.

Не забувайте, що астрологія не є точною наукою, але вона може стати цікавим способом поглянути на ситуацію з іншого боку.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку вважаються ненадійними друзями.