На Левів чекає обман, а у Терезів налагодиться життя: гороскоп Таро на 26 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 26 вересня Новина оновлена 25 вересня 2024, 21:11
Гороскоп Таро, на що чекати 26 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Для багатьох знаків день буде сприятливим

Четвер, 26 вересня, принесе кожному знаку зодіаку унікальні події та емоції. Цей день може стати як випробуванням, так і сприятливим для нових можливостей. Цього четверга особливо важливо прислухатися до внутрішнього голосу та ретельно продумувати кожен свій крок.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнайтеся, чого очікувати і як найкраще підготуватися до наступного дня.

Овен — Четвірка пентаклів

Друга назва карти Владика земної влади. Вона вказує, що Ви зможете наблизитися до матеріального благополуччя та стабільності, якщо ретельно продумуватимете кожен крок.

Телець — перевернута Двійка жезлів

Ви найближчим часом можете почуватися невпевнено, ніби без ґрунту під ногами, але при цьому конфліктно та нервово, що може принести вам сварки, суєту та зрив планів. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Близнюки — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що у Вас може щось піти не за планом, може звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Рак — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Лев — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Діва — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та щастя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Терези — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв`язання проблем із роботою тощо.

Скорпіон – перевернута Жриця

Незабаром у Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Стрілець — Сонце

Це дуже гарна мапа. На вас чекає сонце, тепло, радість, сімейне щастя. Якщо Ви хворіли, можливо, саме зараз підете на поправку. А якщо з кимось були у сварці, то саме час помиритись.

Козоріг — перевернута Зірка

Карта попереджає, що Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та наскочити депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший фільм, запишіться на йогу або купіть смачненького.

Водолій — Вежа

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом у Ваше життя можуть змінитись. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Риби — перевернуте Колесо Фортуни

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладні старання.