Таропрогноз на 26 вересня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в четвер

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 26 вересня
Прогноз Таро на 26 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, чого очікувати у другій половині тижня

Кожен день приносить нам щось нове. Четвер, 26 вересня, може виявитися датою, коли в деяких закінчиться чорна смуга і в життя можливо прийде нове кохання. У той самий час інші можуть стати об’єктом обману чи пліток.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на 26 вересня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Трійка кубків, Місяць, перевернута Вісімка кубків

Перевернута Трійка кубків

У четвер від Вас може відвернутися успіх, якась запланована подія може завершитися не так, як Ви того хотіли б. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Постарайтеся протягом деякого часу уникати надмірностей у будь-чому.

Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або навіть із самим собою. Також карта може попереджати про розчарування та розгубленість.

Перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта може говорити про досконалу помилку, яка спричинила безглузде марнування часу, проте також вказує і на те, що важкі часи добігають кінця. Ба більше, може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Раніше "Телеграф" розповідав, якими знаками Зодіаку пощастить налагодити свої романтичні стосунки до кінця 2024 року. Деякі, можливо, зустрінуть ту саму другу половинку.