У Тельців виникнуть труднощі, а Близнюки отримають гроші: гороскоп Таро на 25 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 25 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 25 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, чого очікувати у середу

У середу деяким знакам доведеться зіткнутися з несподіваними перешкодами, хоча для деяких відкриються можливості для зростання та нових починань. Деякі цього дня мають бути гранично уважними зі своїми фінансами, щоб уникнути серйозних проблем.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнайтеся, що чекає саме на вас, і як найкраще підготуватися до майбутнього дня.

Овен — перевернута Королева пентаклей

У цьому положенні карта попереджає, що у середу можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Телець — перевернута Сімка пентаклей

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансами, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Близнюки — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх і можуть з’явитися якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Рак — П’ятірка мечів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Лев — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Постарайтеся не посваритися з близькими.

Діва — Смерть

Не бійтеся, насправді, ця карта не має нічого спільного зі смертю в буквальному розумінні цього слова. Вона обіцяє вам "смерть" чогось, що вам більше не потрібно, кінець старого етапу та оновлення.

Терези — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного в середу буде складно, Ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Скорпіон — перевернутий Туз пентаклей

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального щастя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Стрілець — Блазень

Вам може надатись можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Насмілюйтесь, при цьому слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.

Козоріг — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Водолій — Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібен перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Риби — Шістка кубків

Ще одна назва цієї карти — Владика насолод, — і вона обіцяє вам радість, гармонію, веселощі та домашній затишок.