Як зрозуміти, що ви у пастці бідності: три причини, що заважають вам розбагатіти

Читати російською
Автор

На шляху до фінансової свободи стають численні перешкоди

Незалежно від того, чи ви хочете вибратися з бідності або прагнете подолати рамки малозабезпеченого класу, на шляху до справжньої фінансової свободи зустрічається безліч перешкод.

Є три критичні пастки, які не дають вам розкрити власний економічний потенціал. Знаючи про них, ви можете краще підготуватися до їх подолання і стати багатшими, пише Newtraderu.

1. Обмежене навчання обмежує доходи

Не всім людям доступна якісна освіта. Зв’язок між рівнем освіти та потенційним доходом не викликає сумнівів, і дослідження постійно підтверджують, що вищий рівень освіти пов’язаний зі збільшенням доходів.

2. Високовідсоткові кредити призводять до низького капіталу

Борг може бути ефективним інструментом при розумному використанні, але для багатьох він перетворюється на пастку, з якої важко вибратися. Особливо боргові зобов’язання з високими відсотковими ставками можуть створити руйнівний цикл, який утримуватиме людей на межі фінансової нестабільності.

3. Більше грошей не завжди означає більше багатства

Зі збільшенням доходів спостерігається схильність витрачати більше на непотрібні товари. Це, зване інфляцією способу життя, може серйозно утруднити накопичення довгострокового багатства, особливо для людей із мінімальним доходом.

Нагадаємо, що можна суттєво покращити своє фінансове становище навіть за невеликої зарплати. Раніше "Телеграф" писав, які звички роблять вас бідними.