Дорога донечко, зі святом! Теплі привітання для найрідніших у барвистих картинках і листівках

Читать на русском
Автор
523
Картинки з Днем доньки 2024
Картинки з Днем доньки 2024. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Обов'язково привітайте доньок зі святом

День доньки — світле свято, яке, хоча не затверджене на державному рівні, але має прихильників по всьому світу. Його традиційно відзначають у четверту неділю вересня. Цього року День доньки припадає на неділю, 22 вересня.

Свято бере початок в Індії і його ввели для того, щоб змінити уявлення громадян в цій та інших країнах про народження доньки. Адже там сприймалось, що якщо жінка народжує доньку, то це стає тягарем. Тому ініціатори запровадження свята прагнули змінити цю ситуацію.

День доньки запровадили, щоб батьки проявляли любов, турботу та увагу до своїх дітей. Водночас на меті було привернути увагу суспільства до сімейного насилля та рівності гендерних можливостей. Тобто, щоб до дівчаток і хлопчиків було однакове ставлення без будь-якої дискримінації за статтю.

Важливо, щоб дитина відчувала свою значущість не лише у свято, а й завжди. Однак День доньки — це ще один привід висловити свою любов і ніжність до рідної людини. Саме тому "Телеграф" підготував добірку гарних картинок зі святом, які варто надіслати своїй донечці. Їй буде приємно отримати увагу від мами чи батька в цей день.

Мила картинка з Днем доньки
Листівка з Днем доньки 2024
Вітаю з Днем доньки
Щире привітання з Днем доньки
Гарна листівка для донечки
Картинка з Днем доньки
З Днем доньки!

Раніше "Телеграф" розповідав, коли у 2024 відзначають Покрови Пресвятої Богородиці, що є важливим святом для вірян. До нього залишилось не так багато часу.