У Водоліїв процвітання у всіх сферах, а Раки можуть втратити гроші: гороскоп Таро на 22 вересня 2024

Читати російською
Автор

Карти обіцяють непоганий день

Останній день тижня буде сприятливим для багатьох знаків. Він принесе добробут, удачу, гарний настрій та приємні зустрічі.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Докладно розповідаємо, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Телець — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не лінуйтеся цього дня. Ваша робота, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Близнюки — Десятка пентаклей

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дарує надії, правда? Карта обіцяє стабільність, добробут та успіх у справах. Насолоджуйтеся життям цієї неділі, 22 вересня.

Рак — перевернута Четвірка пентаклей

У звичайному положенні ця карта називається "Владика земної влади", однак у перевернутому вигляді карта попереджає, що в неділю Ви можете втратити контроль над ситуацією, а гроші можуть просто "витекти крізь пальці". Таке може статися через Вашу безтурботність, будьте обережні.

Лев — перевернута Королева пентаклей

У цьому положенні картка попереджає, що 22 вересня можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Діва — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта вказує на те, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили і женете вперед паровоза, варто сповільнитися, інакше нашкодите як собі, так і своїм відносинам з оточуючими.

Терези — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться в неділю на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Скорпіон — перевернуте Колесо Фортуни

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладні старання.

Стрілець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Козоріг — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі й може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Водолій — Імператриця

Це одна з найприємніших карт у колоді, яка обіцяє, що Ви процвітатимете емоційно та матеріально, а всі блага та радості самі питимуть до Вас у руки.

Риби — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку купатимуться в коханні восени. Поліпшити романтичні стосунки зможуть мало хто.