З Днем фармацевта 2024! Найкращі листівки та картинки до свята

Читать на русском
Автор
Сьогодні свято в українських фармацевтів
Сьогодні свято в українських фармацевтів. Фото Телеграф

Побажайте фармацевту сьогодні успіхів на роботі та щастя!

Сьогодні українські фармацевти та провізори відзначають своє професійне свято — День фармацевтичного працівника 2024. Цього року воно припадає на 21 вересня, оскільки щорічно святкується третьої суботи вересня. Свято було започатковане ще 1999 року указом президента України Леоніда Кучми.

Фармацевти – це люди з особливими навичками: вони легко розберуть почерк лікаря, навіть якщо для вас це лише нерозбірливі каракулі. Під час війни фармацевтичні працівники особливо важливі, оскільки сьогодні багато українських міст, що розташовані поблизу лінії фронту, стикаються із серйозними труднощами у наданні медичної допомоги.

Цей фахівець завжди підкаже, де знайти потрібні ліки, а якщо його немає, замовить або направить в аптеку, де препарат точно буде вам доступний. Як і будь-якого іншого дня, 21 вересня важливо висловити повагу та вдячність за важку працю фахівців.

"Телеграф" зібрав добірку гарних поздоровлень у листівках та картинках, щоб привітати всіх працівників фармацевтичної сфери з їхнім професійним святом.

З Днем фармацевта 2024: листівки та картинки

листівка з днем фармацевта
картинка з днем фармацевта
Вітальна листівка з днем фармацевта
листівка вітаю з днем фармацевта
картинка вітаю з днем фармацевта
листівка вітаю з днем фармацевта

Нагадаємо, що сьогодні християни відзначають свято. Раніше "Телеграф" розповідав, який святий вшановується 21 вересня і що не можна робити.