З іменинами, Ігоре! Барвисті картинки на День ангела 19 вересня

Читати російською
Автор

Завантажте красиві картинки, щоб привітати Ігоря

У четвер, 19 вересня в Україні відзначають День ангела чоловіки з ім'ям Ігор. Таке чоловіче ймення є популярним в нашій країні, тому серед ваших знайомих, близьких чи колег точно знайдеться кого привітати.

Ім'я Ігор — доволі давнє і виникло від скандинавського Ingvarr. Воно складається з 2 основ: Ing — так було звати бога достатку, тоді як varr означає "охороняється". Трактування виходить таким: "той, що охороняється Богом".

Щодо характеру, то з самого дитинства Ігори ростуть жвавими та енергійними. Їм все цікаво пізнавати й пробувати себе у творчості, спорті, науці. Вони настільки активно себе поводять, що можуть заважати іншим.

Ігори характеризуються тим, що ставлять конкретні цілі й вміють їх досягати. Для них не існує проблем, це лише кроки на шляху до омріяної вершини. На роботі викладаються повністю, часто починають власну справу. Добре реалізовуються у сферах, де треба працювати з людьми. Адже вони вміють підкорювати інших своєю харизмою та легкістю.

У День ангела Ігоря 19 вересня надішліть знайомим, близьким чи колегам з цим ім'ям красиве привітання. "Телеграф" зібрав милі листівки до іменин Ігоря, тож саме час їх завантажити на свій телефон.

Фото: "Телеграф"
"Доброта"
Фото: Радіо "Трек"
Фото: Радіо "Максимум"
Фото: ICTV

Раніше "Телеграф" розповідав, коли святкуємо Покрови Пресвятої Богородиці у 2024 році. Дізнайтеся нову дату, а також що не можна робити в цей день.