Леви ризикнуть, а у Стрільців виникнуть труднощі: гороскоп Таро на 19 вересня 2024

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 вересня 2024, 08:48

День буде багатий на події

19 вересня стане для кожного знака Зодіаку днем, сповненим різних подій та можливостей. Комусь сьогодні доведеться долати труднощі, що згодом може обернутися зростанням та покращеннями в житті. Водночас для представників деяких знаків четвер стане вдалим у плані фінансів. Не проґавте свій шанс.

Таке пророцтво дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнаймось, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. 19 вересня чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовного зростання.

Телець — перевернута Четвірка пентаклей

У звичайному положенні ця карта називається "Владика земної влади", однак у перевернутому вигляді карта попереджає, що у четвер Ви можете втратити контроль над ситуацією, а гроші можуть просто "витекти крізь пальці". Таке може статися через Вашу безтурботність, будьте обережні.

Близнюки — Лицар жезлів

Карта може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Рак — Королева пентаклей

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас 19 вересня. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для свого щастя та добробуту своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Лев — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також карта може попереджати про погані новини в четвер або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Діва — Двійка пентаклів

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то у четвер це може хоч трохи, але змінитись.

Терези — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Скорпіон — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження 19 вересня, успіх у справах, гарні вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Стрілець — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Козоріг — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Водолій — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева вказує на те, що четвер для Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відмовитися від проблем та світу в цілому. "Заземліться", робіть щось руками й намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Риби — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Раніше "Телеграф" розповідав, який знак Зодіаку стане справжнім улюбленцем долі у жовтні 2024 року. Його представникам дуже пощастить.