Леви ризикнуть, а у Стрільців виникнуть труднощі: гороскоп Таро на 19 вересня 2024

Читать на русском
Автор
581
Гороскоп Таро, на що чекати 19 вересня Новина оновлена 19 вересня 2024, 08:48
Гороскоп Таро, на що чекати 19 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде багатий на події

19 вересня стане для кожного знака Зодіаку днем, сповненим різних подій та можливостей. Комусь сьогодні доведеться долати труднощі, що згодом може обернутися зростанням та покращеннями в житті. Водночас для представників деяких знаків четвер стане вдалим у плані фінансів. Не проґавте свій шанс.

Таке пророцтво дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнаймось, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. 19 вересня чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовного зростання.

Телець — перевернута Четвірка пентаклей

У звичайному положенні ця карта називається "Владика земної влади", однак у перевернутому вигляді карта попереджає, що у четвер Ви можете втратити контроль над ситуацією, а гроші можуть просто "витекти крізь пальці". Таке може статися через Вашу безтурботність, будьте обережні.

Близнюки — Лицар жезлів

Карта може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Рак — Королева пентаклей

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас 19 вересня. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для свого щастя та добробуту своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Лев — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також карта може попереджати про погані новини в четвер або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Діва — Двійка пентаклів

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то у четвер це може хоч трохи, але змінитись.

Терези — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Скорпіон — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження 19 вересня, успіх у справах, гарні вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Стрілець — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Козоріг — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Водолій — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева вказує на те, що четвер для Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відмовитися від проблем та світу в цілому. "Заземліться", робіть щось руками й намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Риби — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Раніше "Телеграф" розповідав, який знак Зодіаку стане справжнім улюбленцем долі у жовтні 2024 року. Його представникам дуже пощастить.