Гороскоп на 16 вересня: Скорпіонів супроводжує удача, у Водоліїв — "зелене світло"

Читать на русском
Автор
2129
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 16 вересня 2024 року
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 16 вересня 2024 року. Фото Телеграф/freepik

Гороскоп на сьогодні прогнозує знакам Зодіаку різкі перепади настрою

Поки ми всі чекаємо на повню 18 вересня, "Телеграф" представляє щоденний астропрогноз для всіх знаків Зодіаку. Публікуємо гороскоп на сьогодні, 16 вересня, та ділимося порадами астрологів на понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Овнам доведеться скоригувати плани на майбутнє. Опиратися сьогодні цьому буде складно з об’єктивних причин, але це призведе до успіху у важливій справі та допоможе розкрити ваші таланти. Овни зіткнуться з любовними потрясіннями.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Різкі перепади настрою. Намагайтеся не виплескувати емоції на близьких та колег. Важливо знайти час для розслаблення та заспокоєння. Легке занепокоєння та тривожні думки — це нормально на початку будь-якого тижня.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Цей понеділок підходить для початку великих справ — нові проєкти можуть виявитися досить перспективними. Увечері корисно присвятити час медитації. Також корисним є активний відпочинок на свіжому повітрі.

Рак (22 червня — 22 липня)

Дотримуйтесь сьогодні наміченого курсу та не змінюйте своїх цілей. Якщо піддатися чужому впливу і відкласти важливі плани, то можна зіткнутися з невдачею. Покладайтеся на інтуїцію — якщо думки оточуючих не збігаються з вашими внутрішніми відчуттями, краще не слідувати чужим порадам.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цей понеділок може бути напруженим: нічні світила не на вашому боці, і це може призвести до проблем у коханні та справах. Не варто проявляти ініціативу там, де є сумнів. Для тих, хто зайнятий у сфері продажу та закупівлі, відкриються нові перспективи.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

У всіх справах Всесвіт радить Дівам проявляти творчий підхід і щиро дбати про інших. Той, хто готовий поділитися ресурсами та теплом, у відповідь отримає набагато більше. Вчинки, слова та ставлення сьогодні відіграють особливу роль. Діви стануть багатшими.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

День обіцяє бути непоганим: ви зможете знайти нове використання своєї енергії, що допоможе відновити душевну рівновагу. Ключ до успіху сьогодні — правильний розподіл пріоритетів та грамотна організація дня.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Відповідальним представникам вашого знака Зодіаку буде супроводжувати удача. Намагайтеся ігнорувати плітки та чутки. Про свої плани на день і найближче майбутнє краще нікому не розповідати, навіть найближчим людям.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Нові починання цього дня дадуть бажаний результат. Почніть із невеликих кроків і постарайтеся встигнути зробити все до вечора. У другій половині дня краще утриматися від планів, тому що ваш енергетичний фон буде нестабільним.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Цей день стане стимулом для особистісного та духовного зростання. Багато Козерогів можуть зіткнутися з обмеженнями та не зможуть зробити перший крок. Але в цьому є удача: є можливість підготуватися до труднощів — план "Б". Козероги завершать багаторічний кармічний цикл.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Нічні світила дають Водоліям "зелене світло": цього понеділка можна досягти безлічі цілей. Якщо головна мрія не справдиться саме зараз, зусилля в інших справах обов’язково принесуть щедрі плоди.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Намагайтеся не відхилятися від обраного курсу – це може коштувати дорого. Не вносьте зміни у своє життя, дозвольте подіям розвиватися так, як зумовлено Всесвітом.