Нова пристрасть та розлучення: повня 18 вересня особливо вплине на ці три знаки

Читать на русском
Автор
1178
Емоції зашкалюватимуть Новина оновлена 15 вересня 2024, 10:32
Емоції зашкалюватимуть. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Доведеться приймати важливі рішення

Повня у вересні, також відома як Урожайний місяць збігається з частковим місячним затемненням. Дивовижне явище можна буде спостерігати 18 вересня. Ця подія значною мірою вплине на всі знаки Зодіаку.

Астролог журналу PEOPLE Кайл Томас стверджує, що в порівнянні з повним місяцем місячні затемнення "втричі потужніші та запускають зумовлені події". Ці астрологічні події відкриють нові можливості та виклики у сфері відносин, фінансів та особистих пристрастей Лева, Діви та Скорпіона. Для кожного зі знаків це буде час загострення емоцій та важливих рішень, коли доведеться переоцінити зв’язки з близькими та партнерами. Вплив затемнення може призвести до зміцнення відносин або, навпаки, до завершення тих, які більше не служать вашому щастю.

Лев

З 18 вересня у Левів настає надзвичайно напружений момент у відносинах. Якщо раніше вдалося створити здорові відносини, то з’явиться шанс посилити близькість. Але якщо були складнощі, шлях до врегулювання може розвести вас у протилежних напрямках. Водночас Леви можуть дізнатися новини про велику угоду, виплату, стипендію чи спадок.

Діва

Приготуйтеся до інтенсивного та поворотного моменту у вашому житті, пов’язаному з партнерськими відносинами. Тепер ви можете приймати важливі рішення, щоб разом вийти на новий, вищий рівень.

У професійному плані, якщо ви шукаєте ділового партнера — наприклад, агента, помічника, юриста чи бухгалтера — є шанс знайти відповідну людину, з якою буде повна сумісність. Але для деяких Дів це місячне затемнення може принести драматичне розлучення або розставання.

Скорпіон

Місячне затемнення принесе сплеск енергії у сферу любовних стосунків. У Скорпіонів може виникнути важливий поворотний момент у романтиці, захопленнях, чи творчості. Самотні представники знака можуть зустріти споріднену душу, тому не варто упускати можливість проявити себе. Якщо ви в серйозних відносинах, можете використовувати енергію затемнення та повні, щоб знову запалити іскру.

Раніше "Телеграф" ділився любовним прогнозом Таро на вересень. Дізнайтеся, кому карти обіцяють нові стосунки, а кому потрібно остерігатися розриву.