Зі світлим святом Воздвиження Хреста Господнього! Красиві картинки для привітання близьких

Читать на русском
Автор
885
Яскраві картинки зі святом Воздвиження Хреста Господнього 14 вересня
Яскраві картинки зі святом Воздвиження Хреста Господнього 14 вересня. Фото pravoslavna.volyn.ua

Надішліть рідним красиву картинку і привітайте зі святом

Воздвиження Хреста Господнього — одне з найбільших християнських свят, яке відзначають 14 вересня за новоюліанським церковним календарем. Це день, коли віряни вшановують та підняття (воздвиження) Хреста, на якому був розп’ятий Ісус Христос.

У християнській традиції Воздвиження Хреста Господнього є одним із 12 найбільших свят року. У цей день у церквах відбуваються урочисті служби, під час яких священнослужителі підносять Хрест, щоб віряни могли вклонитися йому та отримати благословення. Хрест прикрашають квітами і зеленими гілками.

326 році під час розкопок в Єрусалимі було знайдено три хрести. Один із них було визнано справжнім Хрестом Господнім, коли з його допомогою було здійснене чудо — воскресіння померлої людини. Після цього віднайдення патріарх Макарій Єрусалимський підняв (воздвиг) Хрест на висоту, щоб всі віряни могли побачити та вклонитися святині. Саме з цієї події й почалося святкування Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього.

"Телеграф" підготував для вас красиві привітання у листівках з цим світлим святом. Надішліть яскраву картинку у месенджері близькій людині та зробіть їй приємно.

Картинки з Воздвиженням 14 версеня 2024
Листівки з Воздвиженням за новим стилем
Вітання зі святом Воздвиження Хреста Господнього 2024
Вітання зі святом Воздвиження Хреста Господнього 14 вересня
Картинки зі святом Воздвиження Хреста Господнього
Листівки зі святом Воздвиження Хреста Господнього

Раніше "Телеграф" публікував добірку листівок із Воздвиженням Хреста Господнього. Оберіть найкрасивішу картинку для себе.