Зіткнуться з несподіваними перешкодами: одразу на шість знаків Зодіаку чекає складний тиждень

Читать на русском
Автор
1197
Середина осені виявиться непростою для цих знаків
Середина осені виявиться непростою для цих знаків. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, до чого готуватися найближчим часом

У середині вересня представники деяких знаків Зодіаку можуть поставати перед труднощами та несподіваними поворотами долі, що потребує особливої уваги та обережності. Карти Таро попереджають про можливі конфлікти, емоційну нестабільність та перешкоди, які можуть перешкодити досягненню цілей.

Карти, що випали в розкладі на період з 9 по 15 вересня, символізують напружені ситуації, коли важливо зберігати холоднокровність, уникати поспішних рішень і уважно прислухатися до того, що відбувається. Для кожного знака підготовлені свої виклики, і розумний підхід допоможе впоратися з ними.

Близнюки — Паж мечів

На тижні вам буде складно жити з людьми й, можливо, ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде корисно.

Рак — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь зі сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть предмет ваших симпатій може дістатися комусь іншому.

Діва — Лицар мечів

Лицар мечів передбачає раптові, несподівані події та може бути навіть конфлікт, але, якщо ви діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточення, то обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Стрілець — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного в найближчий тиждень буде складно, ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Водолій — Вісімка мечів

Найближчим часом ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Ба більше, можуть виникнути тимчасові труднощі чи погані новини.

Риби — перевернутий Лицар жезлів

Ви на тижні можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху, — будьте обережні, оскільки поспішні рішення можуть принести неприємні наслідки.