У Терезів — серйозні зміни, а Водолії створять собі проблеми: гороскоп Таро на 6 вересня 2024

Читать на русском
Автор
1113
Гороскоп Таро, на що чекати 6 вересня Новина оновлена 06 вересня 2024, 09:26
Гороскоп Таро, на що чекати 6 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять виявляти помірність

У п’ятницю деякі нарешті відкриються новим почуттям, впустять у своє життя давно зміни, що давно назріли, знайдуть надію. В той самий час інші через надмірну емоційність можуть потрапити в неприємну ситуацію на роботі або в особистому житті.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на шостий день вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Дев’ятка пентаклів

Найближчим часом ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на вашому боці, а тому не бійтеся ризикувати та починати щось нове.

Телець — перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточення, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Близнюки – перевернута Верховна жриця

У Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся найближчу добу менше проявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Рак — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все валитись з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, на додаток, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Лев — перевернута Четвірка кубків

У звичайному положенні ця карта говорить про відмову від світу і переоцінку цінностей, однак її перевернуте становище вказує на те, що Ви нарешті готові попрямувати назустріч пригодам та новим шансам, відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Діва — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Терези — перевернута Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи і тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Скорпіон — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Стрілець — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Козоріг — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому вигляді ця карта несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Водолій — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Риби — Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій.