У Терезів виникнуть несподівані проблеми, а Ракам треба подбати про близьких: гороскоп Таро на 1 вересня 2024

Читать на русском
Автор
1261
Гороскоп Таро, на що чекати 1 вересня Новина оновлена 01 вересня 2024, 09:39
Гороскоп Таро, на що чекати 1 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють нестабільний день

Перший день осені для багатьох буде сповнений не дуже приємних подій. Чиїсь плани можуть руйнуватися, можливі обмани, емоційні потрясіння, існує ризик втратити гроші.

Про це можна судити із розкладу Таро на перший день осені, 1 вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Сімка мечів

У звичайному положенні ця карта нестабільних зусиль, проте перевернутою вона каже, що найближчим часом ситуація зрівняється. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Телець — перевернута Шістка пентаклей

Карта попереджає, що у Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Тому відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Близнюки — порожня карта

Можливо, події майбутнього дня ще не визначено для Вас або знання про них може чимось Вам нашкодити. Як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Рак — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть цей день із близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все складеться сприятливо для Вас.

Лев — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також картка може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Діва — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного буде складно, Ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Терези — перевернута Жриця

Незабаром у Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Скорпіон — перевернутий Туз пентаклей

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального щастя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Стрілець — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.

Козоріг — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Це означає, що Ваші плани можуть накритися мідним тазом. Втім, це не обов’язково стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Водолій — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта вказує на те, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили і женете вперед паровозові, варто сповільнитися, інакше нашкодите як собі, так і своїм відносинам з оточенням.

Риби — Смерть

Не лякайтеся через назву, — йдеться про метафоричну "смерть" чогось у житті, що вам більше не потрібно. Це може бути пройдений етап, застарілі цінності, почуття, що зжили себе тощо. Не тримайтеся за старе і сміливо йдіть назустріч новому.