З Днем знань 2024! Зворушливі привітання для випускників своїми словами, листівки українською

Читать на русском
Автор
1183
З 1 вересня, випускники!
З 1 вересня, випускники!. Фото Freepik

Для деяких учнів майбутній навчальний рік стане останнім

Перше вересня для випускників — це знаковий момент, який символізує початок останнього року їхнього шкільного шляху. Учні дев’ятого та одинадцятого класів перегорнуть ще одну сторінку свого життя.

Цей навчальний рік стане останнім у шкільному житті, а після нього перед вчорашніми школярами відкриються нові обрії, випробування та можливості. "Телеграф" підготував привітання до Першого вересня з Днем знань 2024. У нашій добірці красиві та зворушливі побажання у прозі, листівках та картинках українською мовою.

Привітання з 1 вересня для випускників

листівка вітаємо дорогі випускники
Фото: 24tv.ua

Дорогі учні, сьогодні розпочинається останній навчальний рік для вас. Вже зовсім скоро ми попрощаємося, а батьки та вчителі відпустять своїх дорогих дітей у доросле життя. Бажаємо, щоб кожен з вас вступив у той навчальний заклад, про який давно мріє, знайшов там хороших друзів та здобув важливі знання.

листівка зі святом 1 вересня
Фото: 24tv.ua

З Першим вересня! Твій останній шкільний рік — це фінішна пряма перед стартом у доросле життя. Нехай цей рік буде сповнений яскравих моментів і незабутніх подій!

листівка з першим вересня випускнику
Фото: lux.fm

З Першим вересня, випускнику! Твій останній шкільний рік — це час, коли всі зусилля та знання стануть у пригоді. Бажаю тобі впевненості, сил та натхнення для досягнення найвищих оцінок. Нехай всі іспити складуться успішно, а майбутній вступ стане першою сходинкою до великих звершень. Хай цей рік буде насиченим, цікавим і незабутнім!

листівка з першим дзвоником випускнице
Фото: lux.fm

З Першим вересня, випускнику! Цей рік стане вирішальним для тебе — останній шанс показати все, на що ти здатен. Бажаю тобі вдалих оцінок, успішного складання іспитів та вступу до найкращого навчального закладу. Нехай цей рік буде насиченим, цікавим і повним незабутніх моментів, які залишаться з тобою назавжди!

Нагадаємо, що шкільна форма – це тема постійних суперечок серед батьків та навіть вчителів. Раніше ми писали, що вдягнути старшокласникам на свято 1 вересня.