Пілоти, зі святом! Барвисті картинки та листівки з Днем авіації

Читать на русском
Автор
1327
Добірка привітань у картинках з Днем авіації України
Добірка привітань у картинках з Днем авіації України. Фото Колаж "Телеграфу"

Відправте знайомим льотчикам привітання у цей день

Сьогодні, 31 серпня, в Україні святкують День авіації. Це професійний день тих, хто служить країні в небі — пілотів і також тих, хто залучений в авіаційну промисловість. Не забудьте привітати авіаторів з професійним святом.

Українська авіація мужньо проявила себе за час великої війни, розпочатої Росією. Нашим пілотам винищувачів вдається майстерно влучати у ворожі цілі.

Так, лише за 2024 рік захисники позбавили Росію майже 30 винищувачів, бомбардувальників та навіть 2 рідкісних літаків А-50. А загалом від початку повномасштабного вторгнення ворог втратив понад 350 літаків.

Водночас чимало військових льотчиків віддали свої життя, захищаючи батьківщину. Десятки з них стали Героями України посмертно. Про них важливо пам'ятати, бо завдяки таким людям країна вистояла, а ми маємо змогу продовжувати жити.

Принагідно до свята "Телеграф" зібрав тематичну добірку картинок з Днем авіації України. Яскраві картинки стануть чудовою нагодою подякувати льотчикам і працівникам авіапромисловості за їх важку роботу. Їм буде приємно отримати привітання з професійним святом.

День авіації України 2024
Листівка з Днем авіації України
Побажання для авіаторів 2024
Вітаємо авіаторів з професійним святом
Картинка з Днем авіації України

Раніше "Телеграф" писав, які свята ми будемо відзначати у вересні 2024 року. Перевірте, чи про всі з них ви пам'ятаєте.