Привітання з Днем авіації України: красива добірка з листівками у професійне свято

Читать на русском
Автор
1740
Картинки з Днем авіації України 2024
Картинки з Днем авіації України 2024. Фото Колаж "Телеграф"

Надішліть пілотам картинки зі святом

В останню суботу серпня в Україні традиційно відзначають День авіації. Це професійне свято військових і цивільних пілотів, а ще працівників авіаційної промисловості. Цього дня льотчиків треба привітати з важливим для них днем.

На офіційному рівні День авіації запровадив перший президент України Леонід Кравчук. Згодом прийняли рішення про об'єднання двох свят — Дня військової авіації та Дня цивільної авіації України. У 2024 році День авіації відзначатимуть у суботу, 31 серпня.

В останні роки, коли Росія повномасштабно атакує Україну, великого значення набула саме військова авіація. Адже такі льотчики виконують важливі бойові завдання зі знищення ворога, розвідувальні польоти.

До того ж військові пілоти перевозять особовий склад, евакуйовують поранених, постачають їжу, медикаменти, боєприпаси. Тож робота таких фахівців є дуже відповідальною і надважливою в умовах війни.

Велику роль грають і працівники авіаційної промисловості. Вони створюють літаки, гвинтокрили, двигуни, інші прилади, а також ремонтують авіатехніку.

У професійне свято цивільних, військових льотчиків і співробітників авіапромисловості "Телеграф" підготував добірку привітань. Завантажте собі картинки та надішліть знайомим, які працюють в авіації. Таким чином, ви можете висловити вдячність за їх роботу.

З Днем авіації
День авіації 2024
Авіатори, зі святом
Привітання з Днем авіації
Картинки з Днем авіації

Раніше "Телеграф" писав, чи відбуватимуться у школах традиційні лінійки. У цьому питання велику роль грає відстань до фронту.