Легко закохують у себе й кидають партнера: справжні серцеїдки за гороскопом

Читать на русском
Автор
1165
Серйозні стосунки їм не потрібні Новина оновлена 30 серпня 2024, 19:25
Серйозні стосунки їм не потрібні. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Свобода їм важливіша

Багато хто мріє про щастя, стабільність і велике кохання. Інші ж створені для любовних завоювань та спокус, але постійні стосунки не для них.

Астрологія каже, що жінки трьох знаків Зодіаку з надзвичайною легкістю розбивають чоловічі серця та кидають шанувальників. Як стверджує Ofeminin, з ними вкрай рідко вдається побудувати серйозні відносини.

Лев

Справжні майстрині флірту, які люблять грати в любовні ігри, завойовувати та спокушати. Їхня схильність до флірту може призвести до непорозуміння та хибних надій. Леви швидко втрачають інтерес до своєї "здобичі", внаслідок чого серце їхнього шанувальника розбивається. Вони люблять бути в центрі уваги, привабливі та найкраще почуваються "на полюванні". Як тільки жертва потрапляє в їхню пастку, вона перестає бути для такої жінки привабливою.

Стрілець

Це затяті шукачки гострих відчуттів. Їм подобається висока емоційність, яка виникає на початку будь-яких нових відносин, але як тільки відносини починають стабілізуватися, їм стає нудно і вони починають шукати щось нове. Страх втратити свободу та стабільність змушує їх часто кидати своїх партнерів у пошуках нових емоцій та відчуттів.

Водолій

Водолії люблять розбивати серця. Це незалежні душі, які цінують волю понад усе. Подібно до Левів і Стрільців, вони найкраще почуваються спочатку, коли емоції свіжі й серце б’ється найсильніше. Водолії непостійні у своїх почуттях. Вони закохуються, а потім, не моргнувши, кидають і змінюють партнера на нового.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку думають лише про себе. Їх можна назвати справжніми нарцисами.