Люблять лише себе: справжні нарциси за гороскопом

Читать на русском
Автор
1016
Самозакохані знаки Новина оновлена 29 серпня 2024, 19:15
Самозакохані знаки. Фото freepik.com

Їх не цікавлять почуття інших

Чи зустрічали ви колись людину, яка говорила переважно про себе, фокусувалася лише на своїх досягненнях і ставилася до інших як до інструмента, який допоможе щось отримати? Скоріш за все, у цей момент перед вами був нарцис.

Риси нарцисизму можна тією чи іншою мірою помітити у представників кожного знака Зодіаку. Але є ті, хто явно страждає на самозакоханість. Судячи з гороскопа від Yourtango, найбільш самозакоханими знаками є Діва, Телець та Лев.

Діва

У Дів є як мінімум одна нарцисична риса: вони переконані, що вони розумніші та найкращі. Діви мають високу самооцінку і мають всі дані, щоб підкріпити це. Як правило, вони дуже хороші брехуни та будуть брехати, щоб отримати те, що вони хочуть.

Діви, як справжні нарциси, шукають досконалості — вони хочуть ідеального партнера, ідеального дому, ідеальної роботи тощо.

Телець

Телець схильний вірити, що він кращий і заслуговує на більше, ніж більшість людей. У людей цього знака часто відсутня здатність до співпереживання.

Як і нарциси, Тельці схильні бути задирами, які завжди хочуть досягти свого і мають сильні проблеми з гнівом. Вони майстри маніпуляцій, і можуть бути поверхневими та матеріалістичними. Проте найнарцисичніша риса Тельця — це його здатність умовляти людей робити те, що вони зазвичай ніколи не роблять.

Лев

Леви настільки самозадоволені, що неважко не побачити у них нарцисів. Вони щиро вірять, що світ обертається навколо них, і що вони мають право робити все, що захочуть. Леви зроблять майже все, щоб задовольнити свої бажання, і їм байдуже, хто постраждає у процесі. При цьому, якщо хтось збирається відсторонитися через таку поведінку, Леви виставляють себе жертвами.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку не подорослішають. Їм властива дитяча наївність та потреба у постійній увазі.