Леви матимуть випробування, а у Стрільців з’являться нові можливості: гороскоп Таро на 30 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1324
Гороскоп Таро, чого чекати 30 серпня Новина оновлена 30 серпня 2024, 09:12
Гороскоп Таро, чого чекати 30 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цього дня потрібно бути відкритими для змін

П'ятниця обіцяє бути насиченою подіями та на важливі рішення для всіх знаків зодіаку. Деяким може бути можливість проявити свої найкращі якості, зіткнутися з випробуваннями або знайти нові знання та досвід. Будьте готові до самопізнання, внутрішніх відкриттів і несподіваних поворотів долі.

Про це можна судити із розкладу Таро на п’ятницю, 30 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Вісімка пентаклей

Це карта самопізнання та саморозвитку. Якщо діяти правильно, у майбутньому старання окупляться матеріальними благами. У п’ятницю Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково дадуть відчутний результат.

Телець — Сила

Назва карти говорить сама за себе, Ви будете "в ресурсі" для звершень, і всі розпочаті справи виявляться Вам по плечу, а перешкоди будуть переборні. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Близнюки — Імператриця

Це одна з найприємніших карт у колоді, яка обіцяє, що Ви процвітатимете емоційно та матеріально, а всі блага та радості самі плистимуть до Вас у руки.

Рак — Сімка кубків

Цього дня Ви можете зануритися в ілюзії та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Лев — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.

Діва — Дев’ятка жезлів

Друга назва карти — "Владика великої сили". Це карта-попередження, що Ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою, але сила триматиме Вашу сторону, і Ви впораєтеся.

Терези — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Скорпіон — Правосуддя

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. 30 серпня Вам вдасться віднайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Стрілець — Дурень

У Вас може з'явитись можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Дійте, але при цьому не ігноруйте голос своєї внутрішньої дитини, вона може бути Вам корисною.

Козеріг — перевернутий Світ

У цьому положенні карта каже, що Ви близькі до успіху, але з якихось причин повна перемога поки що не настане. У цей день ви можете відчувати метушню, коли все падає з рук. Цього дня не ігноруйте пов’язані зі здоров’ям питання.

Водолій — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Риби — перевернута Сімка пентаклей

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансовим планом, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.