Венера у Терезах подарує казкове кохання тільки цим людям: кому пощастить у вересні

Читать на русском
Автор
734
Три знаки зустрінуть свою другу половину Новина оновлена 29 серпня 2024, 10:48
Три знаки зустрінуть свою другу половину. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Випав унікальний шанс знайти ідеального партнера

29 серпня Венера увійде на знак Терези й пробуде там до 23 вересня. Вважається, що саме в цей момент з’являються можливості для тих, хто хоче зустріти своє справжнє кохання.

Хоча кожен має шанс закохатися в цей період, все ж таки представники чотирьох знаків Зодіаку з більшою ймовірністю зустрінуть свою другу половину. По гороскопу від Collective world, йдеться про знаки Терези, Близнюки, і Водолій.

Терези

З 29 серпня по 23 вересня кожен ваш рух, кожен погляд будуть пронизані непереборним магнетизмом. Венера у Терезах пробудить у вас глибоке, бажання гармонійного кохання.

У цей період ймовірно ви зустрінете партнера, якого привабить ваша елегантність та витончена чарівність. Відносини, що почалися в цей час, будуть відрізнятися взаємним обожненням і повагою, де кожен момент разом відчуватиметься як вишуканий, вічний роман.

Близнюки

Знаходження Венери у Терезах підігріє вашу подвійну натуру, змішуючи вашу інтелектуальну цікавість з новонабутою тягою до глибокого зв’язку та гармонії. Ви будете потребувати стосунків, які будуть хвилювати ваш розум і полонити серце, кохання, яке так само легке і повітряне, як літній бриз.

У цей період ви, найімовірніше, зустрінете когось, хто зможе вести з вами повноцінний діалог. Ця людина розбурхуватиме не тільки ваше тіло, а й душу. Є шанс створити ідеально збалансований дует, де слова та бажання переплітаються в мелодії взаємної насолоди.

Водолій

Венера у Терезах спонукає вас шукати кохання, яке буде і розкішним, і глибоко задовольняти. Це не просто пошук партнера, а пошук людини, яка розуміє вас фізично та емоційно.

Швидше за все, у цей період ви знайдете людину, яка побачить у вас втілення чуттєвості та грації. Ваш зв’язок буде глибоким та інтимним, де кожен дотик і погляд будуть наче повільний танець. Це час насолоджуватися любов’ю, яка буде насиченою і незабутньою, як найкраще вино.

Раніше "Телеграф" розповідав, який знак Зодіаку стане найщасливішим на початку осені. У всіх життєвих сферах він матиме успіх.