Таропрогноз на 30 серпня 2024 року: виберіть карту та дізнайтеся, що на вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 30 серпня
Прогноз Таро на 30 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють не дуже вдалий день

У п’ятницю деякі будуть у поганому настрої, що без сумніву позначиться на близьких та на події. В той самий час деякі в цей день зможуть зробити правильний вибір і досягти успіху.

Такий висновок можна зробити за картами Таро, які випали у розкладі на передостанній день місяця. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Розклад Таро карта дня

Тепер погляньте, яка це була карта:

Ворожіння онлайн Карта дня 30.08.2024
Зліва направо — перевернута Імператриця, перевернута Сімка кубків, Десятка мечів

Перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Намагайтеся не посваритися з близькими.

Перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі та може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Раніше "Телеграф" розповідав, кому зі знаків Зодіаку особливо пощастить у любовних справах у період із 29 серпня по 23 вересня.