Терези можуть зайнятися новою справою, а Водоліям не можна сидіти склавши руки: гороскоп Таро на 29 серпня 2024

Читати російською
Автор
Новина оновлена 29 серпня 2024, 09:47

Карти обіцяють сприятливий день

Четвер, 29 серпня, загалом обіцяє бути непоганим днем, коли для деяких відкриються нові можливості та з’явиться шанс щось змінити у своєму житті. Також цього дня дехто досягне успіху у справах і отримає гроші.

Про це можна судити із розкладу Таро на четвер, 29 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернутий Ієрофант

Не бійтеся вдаватися до нового та ексцентричного, — можете змінити образ, спробувати щось таке собі в ліжку з коханим або ж зважитися на експериментальний підхід розв'язання будь-якої іншої насущної проблеми, це обов’язково піде Вам на користь.

Телець — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження, успіх у справах, гарні вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Близнюки — Шістка жезлів

Ще ця карта називається Владикою тріумфу, і вона обіцяє успіх, грошові надходження, позитивний результат роботи, виграш.

Рак — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта попереджає, що ваші плани можуть піти крахом, несподівано може виникнути якась проблема чи нещастя. Краще відкладіть поки що всі важливі справи.

Лев — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що у четвер у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Діва — Помірність

Ця карта вказує, що у четвер обставини зійдуться сприятливим для Вас чином, і Ви зможете реалізувати давно задумане. У Вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Терези — Блазень

У Вас може з'явитись можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Наважуйтеся, при цьому слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.

Скорпіон — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Намагайтеся не посваритися з близькими.

Стрілець — перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Це може стосуватися роботи, домашніх справ, сім’ї, друзів.

Козоріг — перевернена Двійка кубків

У стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок.

Постарайтеся, щоб осуд та ненависть не затьмарили у Вас теплі почуття до близьких.

Водолій — Король жезлів

Фортуна посміхнеться вам, якщо ви й самі не сидітимете, склавши руки, і докладатимете зусиль, щоб досягти бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Риби — перевернута Четвірка пентаклей

У звичайному положенні ця карта називається "Владика земної влади", однак у перевернутому вигляді карта попереджає, що у четвер Ви можете втратити контроль над ситуацією, а гроші можуть просто "витекти крізь пальці". Таке може статися через Вашу безтурботність, будьте обережні.