Терези можуть зайнятися новою справою, а Водоліям не можна сидіти склавши руки: гороскоп Таро на 29 серпня 2024

Читать на русском
Автор
616
Гороскоп Таро, чого чекати 29 серпня Новина оновлена 29 серпня 2024, 09:47
Гороскоп Таро, чого чекати 29 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють сприятливий день

Четвер, 29 серпня, загалом обіцяє бути непоганим днем, коли для деяких відкриються нові можливості та з’явиться шанс щось змінити у своєму житті. Також цього дня дехто досягне успіху у справах і отримає гроші.

Про це можна судити із розкладу Таро на четвер, 29 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернутий Ієрофант

Не бійтеся вдаватися до нового та ексцентричного, — можете змінити образ, спробувати щось таке собі в ліжку з коханим або ж зважитися на експериментальний підхід розв'язання будь-якої іншої насущної проблеми, це обов’язково піде Вам на користь.

Телець — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження, успіх у справах, гарні вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Близнюки — Шістка жезлів

Ще ця карта називається Владикою тріумфу, і вона обіцяє успіх, грошові надходження, позитивний результат роботи, виграш.

Рак — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта попереджає, що ваші плани можуть піти крахом, несподівано може виникнути якась проблема чи нещастя. Краще відкладіть поки що всі важливі справи.

Лев — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що у четвер у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Діва — Помірність

Ця карта вказує, що у четвер обставини зійдуться сприятливим для Вас чином, і Ви зможете реалізувати давно задумане. У Вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Терези — Блазень

У Вас може з'явитись можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Наважуйтеся, при цьому слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.

Скорпіон — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Намагайтеся не посваритися з близькими.

Стрілець — перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Це може стосуватися роботи, домашніх справ, сім’ї, друзів.

Козоріг — перевернена Двійка кубків

У стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок.

Постарайтеся, щоб осуд та ненависть не затьмарили у Вас теплі почуття до близьких.

Водолій — Король жезлів

Фортуна посміхнеться вам, якщо ви й самі не сидітимете, склавши руки, і докладатимете зусиль, щоб досягти бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Риби — перевернута Четвірка пентаклей

У звичайному положенні ця карта називається "Владика земної влади", однак у перевернутому вигляді карта попереджає, що у четвер Ви можете втратити контроль над ситуацією, а гроші можуть просто "витекти крізь пальці". Таке може статися через Вашу безтурботність, будьте обережні.