Рибам потрібно щось міняти, а Тельці дізнаються погану новину: гороскоп Таро на 28 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1554
Гороскоп Таро, чого чекати 28 серпня Новина оновлена 28 серпня 2024, 08:33
Гороскоп Таро, чого чекати 28 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Для багатьох це буде складний день

У середу, 28 серпня, деяким захочеться щось змінити у своєму житті. Не виключено, що зміни будуть несподіваними. Водночас інші будуть "не в ресурсі". Тому можливо виникнення сварок висока.

Про це можна судити із розкладу Таро на середу, 28 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Телець — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Близнюки — Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій.

У цей день ви можете бути схильні відволікатися і втрачати фокус, легко піддаватися мріям та забувати про реальність, що ускладнить прийняття конкретних рішень чи дій. Будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

Рак — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Лев — перевернута Вісімка пентаклей

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але потім розчарувалися у справі та втратили бажання рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете проґавити хороші можливості.

Діва — порожня карта

З якоїсь причини поки не можна дати відповідь на питання, що хвилює вас. Можливо, майбутнє ще може змінитися, або вам поки не варто про нього знати.

Терези — перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете неправильне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, так і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Скорпіон — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтеся за старе, навчіться прислухатися до себе

Стрілець — перевернута Королева мечів

Карта каже, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством та підступністю. Це може бути спрямоване проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, день може зробити неприємні сюрпризи.

Козоріг — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Водолій — перевернута Колісниця

Ваші емоції можуть вийти з-під контролю, через що Ви можете зробити імпульсивні, непродумані й навіть руйнівні вчинки, про які в майбутньому пошкодуєте.

Риби — перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернена Башта вказує на те, що Ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.