Їм дістанеться більше ніж іншим: на кого зі знаків Зодіаку сильно вплине ретроградний Меркурій

Читать на русском
Автор
2273
На деяких знаків Зодіаку найбільше вплине ретроградний Меркурій
На деяких знаків Зодіаку найбільше вплине ретроградний Меркурій. Фото ru.freepik.com

Кому дістанеться найбільше

У понеділок, 5 серпня, Землю "накрив" ретроградний Меркурій, який триватиме до 28 серпня. Однак, після цього ще два тижні, до 11 вересня, ми відчуватимемо наслідки цього транзиту доти, доки планета не очистить свою постретроградну тінь, також відому як ретро-тінь.

Вплив ретроградного Меркурія деякі знаки Зодіаку відчують особливо гостро. Про кого йдеться — розповідають на порталі "Mix News".

На кого найбільше вплине ретроградний Меркурій

Телець

Перехід Меркурія у Лева акцентує увагу на вашому 4-му домі, пов’язаному з будинком та родиною. Очікуйте, що на поверхню випливуть домашні конфлікти або невирішені сімейні питання, але знайте, що їхнє рішення відкриє шлях до гармонії. Коли вузли перемістяться до Риби та Діви 12 січня 2025 року, активується ваш 11-й будинок, пов’язаний з дружбою та довгостроковими цілями, що принесе значне зцілення та нові починання у ваших соціальних колах. Уявіть себе феніксом, що повстає з попелу, оновленим і готовим злетіти — це уособлення вас.

Лев

Цей ретроградний цикл акцентує увагу на вашому 1-му домі, пов’язаному з ідентичністю та самосприйняттям. Нерозуміння та затримки можуть ускладнити ваше самовираження та реалізацію особистих планів, але в цьому криються можливості для покращення. Цей ретроградний рух готує вас до зцілення та оновлення, яке настане з переходом вузлів у Риби та Діву 12 січня 2025 року. У цей момент активується ваш 8-й будинок, пов’язаний із загальними ресурсами та трансформацією. Цей космічний зсув принесе глибокі усвідомлення та значне зростання у ваших близьких відносинах та фінансових партнерствах, відкриваючи шлях до нового потужного розділу у вашому житті.

Скорпіон

Імовірні непорозуміння та затримки, але вони дають уроки терпіння. Коли Меркурій переміщається до Лева, акцент зміщується на ваш 10-й дім, пов’язаний із кар’єрою та громадським іміджем. Чекайте на можливі заминки або непорозуміння у професійній сфері, але сприймайте їх як шанси на покращення ваших кар’єрних стратегій. Цей ретроградний період є провісником майбутнього лікування, яке настане з переходом вузлів у Риби та Діву 12 січня 2025 року. Цей зсув активує ваш 5-й будинок, пов’язаний із творчістю та романтикою, що призведе до значних успіхів та ясності у ваших творчих проектах та любовного життя, прокладаючи шлях для нового розділу радості та самовираження.

Раніше ми писали, хто за знаком Зодіаку не піддається маніпуляціям. Цих представників гороскопа неможливо обдурити.