На Близнюків чекають випробування, а Козороги на порозі сприятливого періоду: гороскоп Таро на 24 серпня 2024

Читати російською
Автор

День буде напруженим для багатьох

Багатьом знакам Зодіаку у суботу буде некомфортно. Виникатимуть конфлікти, повернуться старі проблеми, доля підкине якісь випробування. Особливу обережність слід виявляти у відносинах із близькими, тому що ймовірність сварок з ними дуже висока.

Труднощі, швидше за все, будуть тимчасовими. У будь-якому випадку не впадайте у відчай і постарайтеся дотримуватися спокою, що б не сталося.

Про це говорять карти Таро у розкладі на суботу, 24 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.

Телець — перевернута Королева жезлів

У суботу Ви можете бути схильні до імпульсивних непродуманих вчинків та конфліктів, а у стосунках можуть виявитися ревнощі та марнославство. Побережіть своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.

Близнюки — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію.

Рак — перевернута Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Лев — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.

Діва — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси і не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Терези — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все падати з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, щобільше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Намагайтесь не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Скорпіон — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Стрілець — перевернута Смерть

Нехай вас не лякає назва карти та її положення. У цьому випадку вона означає, що Ви, швидше за все, будете чинити опір змінам, які неминучі. Також у цей день можливі незначні втрати чи дрібні неприємності, але у глобальному плані це нічого не змінить. Карта радить не чинити опір неминучому. Тоді Вам вдасться вийти на новий рівень.

Козоріг — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Водолій — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Риби — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.