На Близнюків чекають випробування, а Козороги на порозі сприятливого періоду: гороскоп Таро на 24 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1541
Гороскоп Таро, чого чекати 24 серпня
Гороскоп Таро, чого чекати 24 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде напруженим для багатьох

Багатьом знакам Зодіаку у суботу буде некомфортно. Виникатимуть конфлікти, повернуться старі проблеми, доля підкине якісь випробування. Особливу обережність слід виявляти у відносинах із близькими, тому що ймовірність сварок з ними дуже висока.

Труднощі, швидше за все, будуть тимчасовими. У будь-якому випадку не впадайте у відчай і постарайтеся дотримуватися спокою, що б не сталося.

Про це говорять карти Таро у розкладі на суботу, 24 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.

Телець — перевернута Королева жезлів

У суботу Ви можете бути схильні до імпульсивних непродуманих вчинків та конфліктів, а у стосунках можуть виявитися ревнощі та марнославство. Побережіть своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.

Близнюки — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію.

Рак — перевернута Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Лев — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.

Діва — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси і не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Терези — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все падати з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, щобільше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Намагайтесь не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Скорпіон — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Стрілець — перевернута Смерть

Нехай вас не лякає назва карти та її положення. У цьому випадку вона означає, що Ви, швидше за все, будете чинити опір змінам, які неминучі. Також у цей день можливі незначні втрати чи дрібні неприємності, але у глобальному плані це нічого не змінить. Карта радить не чинити опір неминучому. Тоді Вам вдасться вийти на новий рівень.

Козоріг — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Водолій — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Риби — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.