З Днем Прапора України! Яскраві листівки до свята та вітання у прозі

Читать на русском
Автор
2639
Привітання з Днем Прапора України 23 серпня
Привітання з Днем Прапора України 23 серпня. Фото Telegraf

Український прапор – символ свободи, стійкості та незламності

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначається важливе свято – День Державного Прапора. В умовах війни з російським агресором цей день має особливе значення, оскільки наші військові роблять все можливе, аби прапор України повернувся до всіх міст та сіл, які зараз перебувають в окупації.

Щорічно День Державного Прапора відзначають 23 серпня, цього року подія випала на п’ятницю. Офіційно це свято було затверджено у 2004 році, згідно з указом Президента України Леоніда Кучми.

Синьо-жовтий прапор символізує силу, стійкість та відвагу нашого народу. Синє небо та золоті поля уособлюють мир та добробут, яких прагне Україна. Цей державний символ демонструє непохитну рішучість і силу духу, він веде українців уперед, попри тяжкі випробування.

У зв’язку зі святом, "Телеграф" підготував добірку яскравих листівок та поздоровлень у прозі. Ви можете зберегти та відправити їх у будь-якому месенджері, щоб привітати рідних, друзів та близьких. З Днем Прапора України!

Вітання до Дня Прапора України
З Днем Прапора України 2024!

Прапор нашої країни несе в собі її історію. Настільки багато всього у двох кольорових смугах. Це і вірність, і мужність наших громадян. Їх відвертість та чесність. Готовність до самопожертви та віра в нашу державу. З Днем Прапора України!

Як привітати з Днем Прапора України
Листівки до Дня Прапора України 2024!

Свій прапор – свій символ, свій особливий маяк серед безлічі держав. Нехай його двоколірні переливи ніколи не зникнуть. Нехай він гордо майорить в височині, ловлячи тільки попутний вітер великих і райдужних змін. Зі святом, дорогі краяни! З Днем прапора!

З Днем Державного Прапора України
Вітання з Днем Державного Прапора України

Вітаю з Днем українського прапора! Бажаю мирного неба і світлої надії, бажаю віри та вірності собі, своїм близьким і своїй Батьківщині, бажаю міцних сил і доброї пам'яті про пролиту кров за Батьківщину. Нехай гордо розвивається прапор України на вітрі, нехай і тобі по життю щастить.

Вітання-листівки до Дня Прапора України
Яскраві листівки з Днем Прапора України 2024

Вітаю з Днем Державного прапора України. Бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай стяг України наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

Вітання у листівках та прозі З Днем Прапора України
Красиві вітання з Днем Прапора України

З днем прапора України! Нехай в цей день прокинеться дух українського народу. Бажаю здоров'я сталевого і патріотизму, успіхів у здійсненні добрих справ і щастя, постійної любові та поваги, добробуту та оптимістичного настрою.

Листівки до Дня Державного Прапору України
Найкращі привітання з Днем Прапору України

Раніше "Телеграф" ділився календарем свят на серпень 2024 року. Ми зібрали для вас усі дні останнього місяця літа.