Напружений період: ці знаки зазнають проблем із грошима найближчим часом

Читать на русском
Автор
1280
Деяким загрожує втрата роботи
Деяким загрожує втрата роботи. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Фінансові труднощі торкнуться багатьох

Представникам одразу шести знаків Зодіаку доведеться відчути на собі фінансову кризу. Не виключено, що цього тижня деякі розпрощаються зі своєю роботою, тоді як інші зазнають нестачі грошей і впадуть через це в зневіру.

Про це говорить розклад Таро на фінанси від "Телеграфа". Карти радять вдумливо розпоряджатися фінансами та бути уважнішими з документами. Не забувайте, що всі невдачі рано чи пізно закінчуються.

Овен — випав Повішений

Скоро на вас може чекати втрата житла та роботи, може виникнути необхідність поратися з рахунками, через що вільних грошей на себе не буде. Також не підписуйте нічого бездумно, є ризик стати жертвою фінансової махінації.

Телець — випав Блазень

Які гроші можуть мати Дурень? Гроші його не люблять, але йому і без них нормально живеться. Постарайтеся відволіктися від матеріального. У справах все може бути не дуже, можливо доведеться змінити місце проживання, але ви впораєтеся з цим.

Рак — випала перевернута Трійка мечів

Найближчого тижня вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — ваші партнери з бізнесу можуть вас обдурити й ви можете втратити роботу.

Терези — випала Дев’ятка мечів

На тижні ваші фінанси можуть почати співати романси, і ви можете відчути тугу та хвилювання через гроші. Також найближчим часом вас можуть обдурити у чомусь, пов’язаному з фінансами.

Скорпіон — випала перевернута Вежа

Ви найближчого тижня можете відчувати втрату мотивації та натхнення, небажання щось робити, може навіть дійти до безсоння та депресивного настрою, на тлі чого надходження нових фінансів очікувати не варто. Однак, якщо ви шукали нову роботу, можливо саме зараз можете її знайти.

Риби — випала перевернута Трійка кубків

Ваша робота може принести менші результати, ніж ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватись.

Раніше "Телеграф" ділився фінансовими лайфхаками. Ці поради допоможуть покращити фінансовий стан.