Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Козорогів чекає успіх, а Овнів — втрата роботи

Читать на русском
Автор
1557
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 серпня 2024 року. Фото pixabay.com

Для більшості тиждень буде складним

Друга половина серпня 2024 року обіцяє бути не дуже сприятливою у питаннях роботи та фінансів, проте деякі все ж таки зможуть використати цей час для пошуку нової роботи та початку нових проєктів.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 19 по 25 серпня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Повішений

Скоро на вас може чекати втрата житла та роботи, може виникнути необхідність керуватися рахунками, через що вільних грошей на себе не буде. Також не підписуйте нічого бездумно, є ризик стати жертвою фінансової махінації.

Телець — Блазень

Які гроші може мати Дурень? Гроші його не люблять, але йому і без них нормально живеться. Постарайтеся відволіктися від матеріального. У справах все може бути не дуже, можливо доведеться змінити місце проживання, але ви впораєтеся з цим.

Близнюки — Сімка пентаклів

Ви можете отримати нагороду за свою працю, але вона не принесе вам очікуваного щастя. Можливо, ви чекали більшого, а може й чогось іншого.

Рак — перевернута Трійка мечів

Найближчого тижня вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — ваші партнери з бізнесу можуть вас обдурити і ви можете втратити роботу.

Лев — Лицар пентаклів

Ця карта каже, що ви досягнете бажаних результатів, проте не зараз, а згодом, при цьому доведеться чесно попрацювати для цього. На легкі гроші розраховувати не варто і від ризиків поки що краще утриматися.

Діва — перевернута Королева мечів

У цьому положенні карта вказує, що протягом тижня ви можете відчути, що ваша робота не має сенсу, і будете більше схильні сваритися з колегами, ніж працювати.

Терези — Дев’ятка мечів

На тижні ваші фінанси можуть почати співати романси, і ви можете відчути тугу та хвилювання через гроші. Також найближчим часом вас можуть обдурити у чомусь, пов’язаному з фінансами.

Скорпіон — перевернута Вежа

Ви найближчого тижня можете відчувати втрату мотивації та натхнення, небажання щось робити, може навіть дійти до безсоння та депресивного настрою, на тлі чого надходження нових фінансів очікувати не варто. Однак, якщо ви шукали нову роботу, можливо саме зараз можете її знайти.

Стрілець — Королева жезлів

Ця королева вміє однаково добре жити на широку ногу і обходитися малим задля досягнення цілей. Вона обіцяє, що скоро у вас може з’явитися можливість заробити за допомогою відваги, кмітливості та ентузіазму.

Козоріг — Паж кубків

Інтуїція може допомогти вам відчути перспективні проєкти та вигідні справи наступного тижня, також можливе підвищення на посаді. Однак ви можете бути дещо наївними та довірливими у фінансових питаннях.

Водолій — Лицар кубків

Цього тижня ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Риби — перевернута Трійка кубків

Ваша робота може принести менші результати, ніж ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватись.