Щастя повисне на волосині: на ці знаки чекають неприємності під кінець серпня

Читати російською
Автор

Що відбудеться найближчим часом

У передостанній тиждень серпня представникам багатьох знаків Зодіаку доведеться пройти непростий період. Неприємності можуть виникнути у будь-якій зі сфер життя. У когось з’являться проблеми на роботі, а хтось не зможе спілкуватися з оточенням через поганий настрій.

У цей період рекомендується відкласти ухвалення важливих рішень, діяти спокійно та обдумано. Непоганою ідеєю буде приділити час улюбленому хобі чи просто відпочинку.

Судячи з розкладу Таро від "Телеграфа" на тиждень з 19 по 25 серпня, непростий період буде у Тельців, Близнюків, Раків, Дів, Скорпіонів, Стрільців та Козорогів.

Телець — випала перевернута Шістка жезлів

Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь зі сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Близнюки — перевернутий Туз кубків

Зустрічі долі та блага відстрочуються, а ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що найближчим часом на вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.

Рак — випав перевернутий Лицар жезлів

Найближчими днями ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху — будьте обережні, оскільки необдумані рішення можуть принести малоприємні наслідки.

Діва — випала перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки. Карта попереджає, що у вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Скорпіон — випав перевернутий Повішений

Вам варто задуматися про своє життя та змінити систему цінностей. Можливо, ви надто зациклилися на матеріальному, розвиваєтеся тільки в одному напрямку, або пред’являєте надто високі вимоги до себе чи оточення, через що відчуваєте себе вічно незадоволеним.

Стрілець – випала перевернута Верховна жриця

На тижні можуть раптово випливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Козеріг — випав перевернутий Король пентаклей

Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою у найближчий тиждень, присвятіть час відпочинку та хобі.

Раніше "Телеграф" розповідав, які українські жіночі імена вважають найкрасивішими німці.