Для чотирьох знаків Зодіаку у серпні настає золотий час: їхньої радості не буде межі

Читать на русском
Автор
4491
Дізнайтесь, кому дуже пощастило
Дізнайтесь, кому дуже пощастило. Фото freepik.com

Що на них чекає найближчим часом

У другій половині серпня представники чотирьох знаків Зодіаку зможуть спокійно дихати та не думати про проблеми. У їхньому житті настане сприятливий період, коли можна буде пожинати плоди своєї діяльності. Їм пощастить у роботі, з фінансами та у коханні.

Судячи з розкладу Таро від "Телеграфа" на тиждень з 19 по 25 серпня, йдеться про такі знаки Зодіаку як Лев, Терези, Водолій та Риби.

Лев — Помірність

Скоро обставини зійдуться сприятливим для вас чином, і ви зможете реалізувати щось, що давно хотіли. У вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Терези — Королева пентаклей

Ваша праця добре окупиться, ви плідно працюватимете для свого добробуту та щастя своїх близьких, і на душі у вас буде гармонія.

Водолій — Лицар пентаклей

Ви зможете проявити свою професійну хватку та просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Риби — перевернута Вісімка кубків

Можливо, раніше ви припустилися помилки, яка спричинила безглузду втрату часу, проте карта вказує, що важкі часи добігають кінця. До того, може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку дуже ревниві. Їм не потрібний привід, щоб запідозрити партнера у зраді.