"Відбудеться багато важливих подій": астролог розкрив, чого чекати від "блакитного супермісяця" 19 серпня

Читати російською
Автор

У понеділок Місяць матиме величезне астрологічне значення

Цього понеділка станеться незвичайне явище — на небі з’явиться блакитна суперповня. Вона, ймовірно, стане найяскравішою у 2024 році.

Серпневу повню традиційно називають Осетровим Місяцем. Блакитним Місяць стане не тому, що змінить колір, а з астрономічних причин.

19 серпня це небесне явище не лише створить вражаюче сяйво, а й матиме величезне астрологічне значення. Про це виданню people розповів астролог Кайт Томас.

За словами фахівця, енергія серпневого супермісяця у знаку Водолій "увійде в наше життя", особливо з урахуванням того, що цей знак Повітря є одинадцятим знаком зодіакального кола та відповідає полярності Лева.

"Це означає, що обидва знаки Зодіаку пов’язані з нашими пристрастями, почуттям самовираження, прагненнями та тим, як ми спілкуємося з іншими людьми, хай то любов чи дружба", — каже Томас. Він додав, що елемент супермісяця зробить енергію "трохи інтенсивнішою" порівняно з типовими повнями.

Додайте до цього той факт, що це буде ще й "Блакитний Місяць". За словами астролога, "ми можемо помітити, що цього літа ситуації відчуватимуться більш емоційно, і станеться багато важливих подій".

Раніше ми писали, хто зі знаків Зодіаку стане успішним у серпні 2024 року. Три представники гороскопа можуть відчути особливу енергетику.